Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Koopt u een product via internet, telefoon, of via een bestelbon uit een catalogus? En besluit u binnen de bedenktijd dat u het product toch niet wilt kopen? Dan moet u aan De Hobby Boet laten weten dat u van de koop af wil. U moet het product dan wel terugsturen.

U betaalt de verzendkosten voor het terugsturen van het product. Dit hoeft alleen als De Hobby Boet u van te voren heeft geïnformeerd over die kosten. Heeft De Hobby Boet u niet laten weten dat u verzendkosten moet betalen als u het product terugstuurt? Dan moet De Hobby Boet de verzendkosten die u maakt om het product terug te sturen betalen.

Bewijs van het terugsturen

Stuurt u een product terug? En raakt het product kwijt of beschadigd? Dan moet u de kosten betalen. Daarom is het verstandig om te vragen naar een 'bericht van ontvangst' als u iets terugstuurt. U vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij de verkoper is aangekomen, dan krijgt u hiervan een bewijs. Het is handig om dit bewijs te hebben, als een verkoper zegt dat het product niet is aangekomen. Dan kunt u bewijzen dat dit wel is gebeurd.

Hoe stuur ik het product terug?

Er zijn verschillende manieren om uw product terug te sturen. Heeft uw product een grote waarde? Dan kunt u het bijvoorbeeld ook verzekerd terugsturen. Vraag bij het postkantoor of koerierdienst wat de kosten hiervoor zijn. De producten moeten heel en compleet en in de originele verpakking verstuurd worden.

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen terug t,inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hobbyboet@kpnmail.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Voorbeeldbrief retourneren: Zie Kopen op afstand.

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hobbyboet@kpnmail.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Artikelen zijn verzekerd tegen materiaal en fabricage fouten. Wij kunnen geen garantie geven als artikelen anders zijn gebruik als het doel waarvoor ze zijn gemaakt. Twijfelt u of heeft u een klacht? Aarzel dan niet en schrijf ons uw probleem. Wij zullen proberen u altijd tevreden te stellen. Uw klacht wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. Is uw klacht terecht dan zullen de door u gemaakte kosten voor het opsturen bij evt. vergoedingen of vervanging aan u worden gecrediteerd.

De Hobby Boet
Hilbersplein 7a
Beverwijk
hobbyboet@kpnmail.nl
0251206188
KvK nr 34117726

BTW Nr: NL086754749B01Onze verzendkosten zijn € 6.95.

Bevalt het product u niet neem dan contact op met De Hobby Boet.

Adres retour zendingen:

De Hobby Boet

Hilbersplein 7a

1944ra

Beverwijk.